Ontmoeten

Bewoners

Bewoners

Het gevarieerde aanbod van appartementen zorgt voor een diverse samenstelling van wijkbewoners. Door deze afwisseling van starters, gezinnen en oudere mensen ontstaat een natuurlijke balans tussen jong en oud. Iedereen kan hier een passende woning vinden. Dit zorgt ervoor dat u snel een sterk sociaal en veilig gevoel zult hebben als bewoner van de wijk.

Voorzieningen

Voorzieningen

De voorzieningen in Nieuw Zuid bieden u dagelijks gemak en ontspanning. In de binnentuin komen bijvoorbeeld verschillende plekken waar u heerlijk kunt zitten en met andere bewoners kunt afspreken. Ook in de eetgelegenheid in gebouw Rubina waar dagelijks gerechten worden geserveerd, ontmoeten buurtbewoners elkaar. En indien nodig is zorg altijd dichtbij: er is een thuiszorgkantoor van de Amaris Zorggroep dat zorg aan huis biedt. Daardoor kunnen bewoners die zorg nodig hebben, langer zelfstandig blijven wonen.

Voor meer informatie over de zorgservices die Amaris biedt in Nieuw Zuid, kunt u contact opnemen met het Amaris Klantcentrum, telefoonnummer 085-0214040 of kijk op de website www.amaris.nl. Ook kunt u een email sturen naar nieuwbouw.zuiderheide@amaris.nl.