Nieuws

Nieuwskrant Zomer 2020

Nieuwskrant Zomer 2020

De Nieuwskrant Zomer 2020 is verschenen. De papieren versie is beschikbaar in Grand Café Nieuw Zuid. De digitale versie kunt u hier lezen.

Nieuwskrant Najaar 2019

Nieuwskrant Najaar 2019

De Nieuwskrant Najaar 2019 is verschenen. De papieren versie is beschikbaar in Grand Café Nieuw Zuid. De digitale versie kunt u hier lezen. De video bij het artikel ‘Nieuw Zuid op de kaart!’ kunt u hier bekijken. De video bij het artikel ‘Duurzaam slopen’ vindt u hier.

Inschrijving vrije sector appartementen in Nieuw Zuid start 7 november

Inschrijving vrije sector appartementen in Nieuw Zuid start 7 november

De eerste woningen van Nieuw Zuid in Hilversum gaan in de vrije verhuur. Het gaat om 28 appartementen in Saphira, een van de uiteindelijk vijf appartementengebouwen. De twee- en driekamerappartementen in de vrije sector hebben een oppervlakte van 65 tot 80 m2. De woningen zijn levensloopbestendig en modern afgewerkt.

lees meer →

Verhuur Saphira start komend najaar

Verhuur Saphira start komend najaar

In het najaar starten we met de verhuur van de 28 vrije sector appartementen in gebouw Saphira. De huurprijzen van deze 2- en 3-kamerappartementen variëren tussen ongeveer € 750 en € 900. De appartementen hebben een oppervlakte variërend tussen 65 en 80 m2 en beschikken over een balkon. Om in aanmerking te komen voor deze appartementen mag uw inkomen minimaal €35.000 en maximaal €47.073 bruto per jaar (prijspeil 2018) bedragen.

lees meer →

Sociale huurappartementen Alba in 2021 te huur

Sociale huurappartementen Alba in 2021 te huur

De sociale huurappartementen in woongebouw Alba komen in 2021 in de verhuur. Dat is later dan gepland. De reden hiervoor is dat bewoners van Amaris Zuiderheide tijdelijk naar Alba verhuizen. Op die manier kan Amaris Zuiderheide in één keer gesloopt worden. De laatste twee woongebouwen Volante en Alporti worden dan tegelijkertijd gebouwd in plaats van na elkaar. De verwachting is dat de bouw van Nieuw Zuid in 2021 helemaal klaar is. De vrije sectorappartementen in Saphira komen wel direct na oplevering, begin 2019, beschikbaar.

Bouw Nieuw Zuid officieel gestart

Bouw Nieuw Zuid officieel gestart

Wethouder Nicolien van Vroonhoven stortte vandaag de eerste steen voor de nieuwe woonbuurt ‘Nieuw Zuid’ in Hilversum. Zij werd hierbij geassisteerd door Peter Boerenfijn (directeur-bestuurder Habion), Anja Diepstraten (regiomanager Gooi Zuid Amaris) en Harro Zanting (directeur-bestuurder Dudok Wonen). De partijen gaven hiermee het startsein voor de bouw van de nieuwe woonbuurt met zo’n 200 appartementen en wijkvoorzieningen. Dudok Wonen investeert 37 miljoen om Nieuw Zuid op de plek van het huidige zorgcentrum Amaris Zuiderheide te realiseren.

lees meer →

Nieuwsarchief

Alle berichten die ooit op deze website zijn verschenen, blijven bewaard in het nieuwsarchief. Hieronder vind je nieuwsberichten die ouder zijn dan 20 april 2017.